Kerhomaja Ankkuri


Juhlatila Ankkuri on Nokian Veneilijät ry:n omistama kerhorakennus, joka sijaitsee Viholan satamassa, osoitteessa Viholanranta 9 A. Seuran oman käytön lisäksi tiloja vuokrataan myös seuran ulkopuolisille erilaisiin kokous-, koulutus- ja juhlatilaisuuksiin kuten häihin. 

Rakennuksessa on n. 120m2 iso sali, jossa on hyvät tilat 100:lle hengelle, keittiö (täydellinen astiasto ja aterimet), terassi ja saunatilat. 
Kaiken kaikkiaan monimuotoista tilaa on käytettävissä 198m2. Keittiö on varustelultaan hyvä. Keittiössä on mm. suurtaloustiskikone ja kylmiötilaa sekä liedessä kiertoilmauuni. Saunaan sopii kerralla kymmenkunta löylyttelijää, saunan jälkeen voi istuskella vaikkapa takkatulen loimussa tai terassilla. Kokousväelle Ankkurissa on valmiina dataprojektori ja valkokangas. Äänentoistoa varten on vahvistin ja kaiuttimet sekä karaokelaitteet. Oma kannettava, tabletti tai älypuhelin yms on liitettävissä.
   
Ankkurille pääsee myös laivalla, laiturin syväys sallii myös Pyhäjärven isoimpien laivojen rantautumisen.

Kerhomaja Ankkurin päivystäjä ja varaukset 040-8400 544 (klo 17 jälkeen)

Varaukset ja tiedustelut myös ankkuri@nokianveneilijat.fi  Varauskalenteri sivun lopussa.

Yritysasiakkaat


Vuokraushinnasto

Lisäpalvelut


AV-laitteet ja karaokelaitteet sisältyvät vuokraan.

Vartioinnin hälytyskäynnistä veloitetaan 90€.

Nokian veneilijät määrittelee vuosittain Kerhomaja Ankkurin hinnaston, jota noudatetaan hinnastopäivityksen jälkeen tehtävissä uusissa sopimuksissa.

Kerhomaja Ankkurin vuokraus edellyttää samansisältöisten kirjallisten vuokrasopimusten tekemistä vuokranantajan Nokian Veneilijät ry ja vuokralaisen kesken. Vuokraussopimus allekirjoitetaan kahden viikon kuluessa sitovasta varauksesta tai varauksen katsotaan rauenneen. Peruutus alle 6 kk varatusta päivämäärästä, veloitetaan täysi vuokra.

Sopimukseen kirjatut palvelut laskutetaan, kun tilaisuus on pidetty ja päivystäjä todennut, ettei ole syntynyt mitään lisäveloitusta aiheuttavaa vahinkoa ja lisäsiivoustarvetta.

Jäsenalennus edellyttää 2 vuoden jäsenyyttä, vain perhejuhliin, kerran vuodessa.

Kuvia kerhomajalta

Tarjoilutila kätevästi keittiön ja ison salin välissä

Iso sali 100 hengelle

Keittiössä kaikki tarvittava

Takka tunnelmaa tuomaan

Saunaan mahtuu kerralla 10 henkeä

Yhteistyössä

Olemme koonneet tähän paikallisia toimijoita jotka tuntevat Ankkurin, ja toimintatavat siellä.


Haluatko mainoksesi tähän? Ota yhteyttä kommodori@nokianveneilijat.fi

Varauskalenteri