Viikkotiedote vko 22 (31.5-6.6)

30.05.2021

Viikkotiedote vko 22 (31.5-6.6.)

Julkaisemme viikkotiedotteen alkavan viikon tapahtumista joka sunnuntai juhannukseen saakka

 

PERUSKATSASTUKSET JATKUVAT KESKIVIIKKONA

Peruskatsastus 2.6. klo 17.00 alkaen Viholan satama, 18€/vene (laskutetaan). Muistathan että veneen katsastuksesta saa alennuksen vakuutukseen. Yhteyshenkilö katsastuspäällikkö Arto Heiskanen 040-5835666

 

VANHOJEN HÄTÄRAKETTIEN JA -SOIHTUJEN KERÄYS KESKIVIIKKONA

Monille on jäänyt varastoon vanhoja hätäraketteja ja -soihtuja. Niitä on ollut vaikea hävittää, mutta nyt seura on sopinut viranomaisten kanssa järjestelystä, jolla näistä ylimääräisistä on helppo päästä eroon. Otamme raketit vastaan Väijykopilla keskiviikkona klo 16.30 - 19.00. 

 

HUOM--TRAILERIPARKKI--HUOM

Koska traileriparkki Suulien yläpuolella tulee melko täyteen, pyydämme etenkin niitä pienempiä trailereita joita käytetään harvemmin kesän aikana, parkkeeraamaan kaksi peräkkäin. Eli jos tiedät ettet tarvitse traileriasi, parkkeeraa valmiiksi takariviin. Jos kuitenkin tarvitset takana olevaa traileria, pyydä satamamestareilta apua.

Trailereille on saatu lisätilaa poistamalla vanha puomi Ankkurille johtavalta tieltä. Tästä lähtien tila on käytettävissä Ankkurin parkkipaikan vieressä olevalle puiselle A sähkötolpalle saakka.Trailerit parkkeerataan tiiviisti vierekkäin, ei vinottain isoin välein jotta kaikki saadaan mahtumaan. Ruohon voi niittää väijykopin alakerrassa olevalla viikatteella.

 

AALLONTEKOKIELTO SALONSAARESSA !!!!!!
Olemme sopineet yhdessä Lempäälän-Vesilahden Pursiseuran kanssa aallontekokiellosta tukikohtiemme edustalla. Kielto koskee saavuttaessa tukikohtaan, sekä tukikohtaa ohitettaessa. Käytännössä tämä tarkoittaa nopeuden pudottamista hyvissä ajoin ennen Salonsaaren tukikohtia.

 

KOULUT LOPPUU, KESÄKELIT SAAPUVAT - VÄIJYT HUOMIO!!

Käyttäkää väijyvuorossa ollessanne Väijykopista löytyviä keltaisia liivejä. Tämä siksi että erotutte muista sataman alueella liikkuvista henkilöistä, ja liivi osoittaa teidän olevan valvontatehtävissä. Kun lämpimät illat saapuvat, väijyjen tulee huolehtia ettei sataman alueella uida.

 

SEURATUOTTEIDEN MYYNTI ANKKURILLA TORSTAINA

Perälippuja, seuravaatteita, mukeja ym myydään taas torstaina 3.6. klo 17 - 19. Tuotteet laskutetaan jälkikäteen.

 

TRAKTORILASKUT JATKUVAT

Traktorilla suoritettavat laskut jatkuvat, ja ajankohdan löytää ilmoitustaululta väijykopin seinästä. Tästä eteenpäin laskuja on lähes viikottain, seuraa siis ilmoitustaulua. Tiedustelut 0400-621934/PekkaVENEILYETIKETTI LEPUUTTAJIEN KÄYTÖSTÄ

Satamaan saapuessa fiksu veneilijä suojaa veneensä laittamalla molemmille kyljille vähintään kaksi lepuuttajaa. Satamasta lähtiessä tämä fiksu veneilijä nostaa lepuuttajat pois.

Veneen kiinnittämiseen laituriin käytetään joustimin ( ei metallisia ) varustettuja köysiä.

 

NOKIAN HARJOITUSSOUTU II   3.6.2021 KLO 18:00

Oman seuran harjoituskilpailu ajanotolla. Reitti Luodon saari ympäri vastapäivään 10 km. Mukana kirkkoveneet, pienveneet ja myös mökkiveneet, tervetuloa.

 

LEMPÄÄLÄN KANAVAN AUKIOLOAJOISSA MUUTOKSIA 26.5.–23.6.

https://vayla.fi/-/lempaalan-kanavan-aukioloajoissa-muutoksia-31.5.-23.6

 

Seuraavalla viikolla tulossa:

  • Traktorilaskut jatkuvat

  •  

 

Takaisin