Viikkotiedote vko 21 (24-30.5)

23.05.2021

Viikkotiedote vko 21 (24-30.5.)

Julkaisemme viikkotiedotteen alkavan viikon tapahtumista joka sunnuntai juhannukseen saakka.

 

LOPPUKESÄN VÄIJYVUOROT VARATTAVISSA

Tekemällä varauksen itse voit vaikuttaa väijyvuorosi ajankohtaan.

Varauskalenteri Väijykopissa

 

KLAPITALKOOT TIISTAINA KLO 18

Klapit on valmiina, mutta ne pitäisi säkittää Salomajalle siirtoa varten. Myös muuta pikku siistimistä, kaikki mukaan ahertamaan, kokoontuminen Väijykopilla. 

 

TRAKTORILASKUT JATKUVAT

Traktorilla suoritettavat laskut jatkuvat, ja ajankohdan löytää ilmoitustaululta väijykopin seinästä. Tästä eteenpäin laskuja on lähes viikottain, seuraa siis ilmoitustaulua. Tiedustelut 0400-621934/Pekka

 

VENEEN LIPUTUSOHJEET

Suomen lipun käyttämisestä veneen perälippuna koskee samat säännöt kuin yleensä Suomen lippua koskevat säännöt. Kuitenkin sillä erolla, että kulussa olevassa veneessä lippua voi käyttää kaikkina vuorokauden aikoina. Seuran lippua, eli virallisemmin pursilippua koskee samat säännöt kuin Suomen lippua. Pursilippua saa käyttää veneen perälippuna, kunhan vene on katsastettu, ja veneessä on mukana vähintään yksi seuran jäsen. Juhannuksena myös pursilippu saa olla aattoillasta juhannuspäivän iltaan yön yli salossaan.


Salomaja Extra

 

SALOMAJAN SÄHKÖISSÄ MUUTOKSIA

Lähiaikoina Salomajalla poikkeavien tulee huomata, että sähköjä ei toistaiseksi katkaista pois lähtiessä. Tästä on sähkökeskuksessa ohjeistus muistin virkistykseksi. Tämä johtuu varotoimesta, käyttöveden suodatinlaite on nyt päällä ja jotta se toimisi moitteettomasti, pidämme sähköt kytkettynä. Salomaja saa uuden sähkökeskuksen, ja tulevaisuudessa lämminvesivaraaja sekä jääkaapit ovat pysyvästi päällä, ja uudelta keskukselta katkaistaan lähtiessä vain valaistus ja käyttösähköt. Muutoksen myötä turvallisuus paranee kun kaikki sähköpisteet tulevat vikavirtasuojan piiriin. Samalla myös liittymän sulakekokoa vaihdetaan suuremmaksi soveltumaan paremmin tarpeisiimme.

 

SALOMAJAN KÄYTTÖVEDESTÄ TULEE JUOTAVAA 

Veden suodatinlaitteisto on jo käytössä, mutta teetämme vielä vesinäytteestä tutkimuksen ennen kuin olemme vakuuttuneita veden laadusta. Tutkimuksen jälkeen kaikista vesipisteistä tuleva vesi tulee suodattimen läpi, ja on siis juomakelpoista. Tiedotamme tutkimustuloksesta erikseen lähiaikoina.

 

SALOMAJAN LAITURIT VALMIINA 

Uudet laiturit aisapaikkoineen ovat valmiina ja helpottavat huomattavasti rantautumista. Mantereen suuntaisen laiturin aisapaikat ovat leveydeltään 2,5-3 metrin veneille, ja rannasta ulospäin suuntautuvassa laiturissa pienemmille veneille.

 

Tulossa seuraavalla viikolla:

  • Peruskatsastukset jatkuvat keskiviikkona
  • Traktorilaskut jatkuvat
  • Vanhojen hätärakettien ja -soihtujen vastaanotto

Takaisin