Luonnonsuojeluliiton ympäristöpalkinto NV:lle!

02.09.2018

Nokian Veneilijöille on luovutettu Suomen luonnonsuojeluliiton Nokian osaston vuoden 2018 ympäristöpalkinto!

Nokian Veneilijät ry on mukana Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roope-satamaohjelmassa. Sitoutumalla venesatamille suunniteltuun ympäristöohjelmaan Nokian Veneilijät on halunnut järjestää jätehuollon asianmukaisesti ja on sitoutunut muun muassa jätevesien käsittelyyn, siisteyteen ja roskattomuuteen sekä kehittämään ja opastamaan ihmisiä ympäristö- ja turvallisuusasioissa.  

 – Roope-satamia ei toistaiseksi ole kovin monessa sisävesisatamassa, kertoo Suomen luonnonsuojelu liiton (SLL) Nokian hallituksen jäsen Tapio Perttunen. – On erinomaista, että Nokian Veneilijät on ajan hermolla ja haluaa pitää luonnosta huolta ja vetemme puhtaina. Paikallisilla teoilla on merkitystä, esimerkiksi Nokian vesistö jatkuu Kokemäenjoen kautta aina Itämereen saakka. 

Tunnustukseen ei liity rahapalkintoa, mutta julkisella tunnustuksella halutaan kiittää ympäristömme hyväksi tehdystä työstä.

 

Roope satamaohjelman lisäksi olemme päättäneet ottaa ympäristöasiat huomioon myös muussa toiminnassamme mm  käyttämällä muovittomia kertakäyttöastioita ja aterimia tapahtumissamme.

Kiitos kaikille ja muistakaamme siis jo tehty hyvä työ ja jatketaan samalla linjalla, jotta voimme tulevaisuudessakin nauttia ainutlaatuisesta luonnostamme, niin maalla kuin vesillä!

NLL

 Nv logo ankkuri                    Roope-satama 2018 JÄRVI netti

Takaisin