Satamamestareiden terveiset vuodelle 2019

Taas on kalenterit vaihdettu uusiin ja aurinko on kiivennyt ja kiipeää joka päivä korkeammalle, niin että ajatus alkaa taas yhä useammin siirtyä tulevaan veneilykesään ja tästä yksi konkreettinen merkki on vartiovuorojen varauslistan ilmestyminen väijykopille. Niin että käy varaamassa itsellesi mieluisin vartiovuoro.
Ohjeet ja kalenterin löydät väijykopin pöydältä.

Satamamestareita on edelleen kaksi, joista Juha Lääkkölä hoitaa edellisen vuoden tapaan satamaan liittyvät alue-, ympäristö-, talkoo- ja turvallisuusasiat sekä Roope -satamaohjelmaan liittyvät asiat.
Timo Kallio valittiin tauon jälkeen johtokuntaan ja sai tehtäväkseen vartiovuorojen sekä venepaikkojen järjestämisen eli Pasi vaihtui Timoon.
Kiitokset Pasi Lehtoselle tekemästäsi työstä seuran hyväksi.

Satamassa esiintyneiden varkaustapausten johdosta pyydämme, että käytte välillä katsomassa talviunilla olevaa venettänne ja tarkistatte onko omaisuutenne tallella. Vaikka mitään ei olisi tapahtunutkaan, niin samalla kertaa voitte tarkistaa talvipressun kiinnityksen sekä mahdollisen lumikuorman.
Jos jotain epäilyttävää näyttää esiintyvän, niin pyydämme ilmoittamaan asiasta.

Varkaustapauksiin liittyen olemme pikaratkaisuna turvautuneet näin talvikaudella ulkopuoliseen vartiointiliikkeeseen sekä päivitämme kameravalvontaa suunnitellun mukaisesti.
Toivotaan, että näillä toimenpiteillä tämän talven kaltaiset tapaukset vähenevät tai johtavat siihen, että tekijä/tekijät jäävät suuremmalla varmuudella kiinni.

Poliisin rikostutkijan kanssa käydyissä keskusteluissa on tullut esiin asia, jolla voitte mahdollisesti auttaa rikostutkintaa. Vinkkinä on, että merkitkää omaisuutenne jollain tunnisteella, ottakaa laitteiden sarjanumeroita talteen jne.
Näillä helpotetaan poliisin työtä, jos varastetuksi epäiltyä tavaraa tulee vastaan esimerkiksi kotietsinnöissä.

Ennen kuin huomaakaan, on taas se aika jolloin satamassa häärii mukava ja toimelias talkoojoukko laittamassa sataman ja venepaikat kuntoon. Kannathan sinäkin kortesi kekoon, jokaisen työpanos on tärkeä ja hyödyttää kaikkia venepaikan haltijoita.
Mitä enemmän teemme asioita omin toimin, sitä paremmin pystymme parantamaan sataman palveluita pitäen kuitenkin venepaikkojen hinnoittelun maltillisena.

Mukavaa kevättä toivottaen:

Juha Lääkkölä
Ympäristö, talkoot, ROOPE-satama
0400-696507
juha.laakkola(at)gmail.com


Timo Kallio
Laituripaikat, veneiden säilytys, vartiointi
040-7588 334
satamamestari(at)nokianveneilijat.fi

 

08.01.2020 Väijyvuorot varattavissa kaudelle 2020. Varauskalenteri ja varausohjeet väijykopissa. Alkukesälle vielä muutama vuoro varattavissa huhtikuun puoliväliin mennessä.Tekemällä varauksen voit vaikuttaa itse vartiovuoroosi.